Odyssey Carrières:

Wie zijn wij en wat doen wij?

Chemical Marketing Concepts Europe [CMCE] is een dienstverlener aan de Chemische Industrie. Wij bedienen onze cliënten op drie continenten in Europa, de Verenigde Staten en China met wereldwijd 120 collega’s.

Voor onze locatie in Waalwijk zijn wij op zoek naar collega’s in Operations. Dit team van ongeveer 25 mensen zorgt voor een veilige, nauwkeurige en snelle behandeling van onze product stroom. De activiteiten zijn verdeeld over werkzaamheden in ons Magazijn, Productie, en Expeditie. Op dit moment zoeken wij:

Productie medewerker – Verantwoordelijk voor het veilig en nauwkeurig ompakken van chemicaliën

Magazijn medewerker – Verantwoordelijk voor veilige en nauwkeurige opslag van chemicaliën

Expeditie medewerker – Verantwoordelijk voor veilig en nauwkeurig versturen van chemicaliën

Wie zoeken wij?

Iemand die veilig werken vanzelfsprekend vindt, en minimaal twee jaar werkervaring in een productie of magazijn omgeving. Werkervaring in de Chemie is een pré. Verder zoeken wij iemand die nauwkeurig, flexibel en resultaatgericht is. Het is belangrijk dat je goed Nederlands spreekt en fit bent.

Wat biedt CMCE?

Blije collega’s die graag met elkaar aan een gezamenlijk doel werken. Bij CMCE is dat “Onovertroffen Service”. Iedereen bij CMCE krijgt interne en/of externe opleidingen om er voor te zorgen dat ons werk veilig en accuraat kan worden uitgevoerd. Wij werken 40 uur per week en het salaris is afhankelijk van leeftijd en ervaring en beweegt zich tussen € 1.800,00 en € 2.000,00 bruto per maand, excl. 8% vakantietoeslag.

Heb je interesse?

Stuur een recente CV en motivatie per email naar: hr@chemicalmarketing.nl

Open vacatures:

Huidige vacatures

Wil je meer weten?

Contactgegevens:

Chemical Marketing Concepts Europe
A Subsidiary of Odyssey Logistics & Technology Corporation
Industrieweg 73, 5145PD Waalwijk, Netherlands
email: hr@chemicalmarketing.nl